INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
2023-09-13 Food Court / Blogg

Vi på Matkomfort – Fredrik

Nyfiken på vem som tillsammans med Henrik startade Matkomfort? Här i vår Food Court kan du läsa mer om oss på Matkomfort.

Mammas köttfärssås, citroner och badmintonmästare! – Det här är Fredrik!

Här får du Fredriks matminnen, tips i vardagsmatlagningen och så får du veta vad Fredrik skulle laga till middag ifall Zlatan dök upp.

Vilket är ditt bästa tips i köket?
– Att alltid smaka av allt du lagar med salt och peppar från kvarn. Sedan använder jag ofta citron och vitlök i min matlagning.

Varför jobbar du på Matkomfort?
– Jag och Henrik startade Matkomfort tillsammans 2008 så vår passion är ju att underlätta våra kunders vardag med den bästa matkassen på marknaden när det kommer både till råvaror, hållbarhetsperspektiv och framförallt kundnyttan av att det skall bli väldigt gott men enkelt och snabbt att färdigställa våra middagar.

Vilken kund har verkligen förstått tanken med Matkomfort?
– Vi har familjer som passerat både 500 och 600 leveranser, dvs varit med oss i mer än 14 år i stort sett varje vecka år ut och år in. Dessa kunder ser oss idag som lika självklara i sin vardag som att du går till ICA och handlar mjölk, bröd och andra hushållsartiklar varje vecka. Denna lojalitet från så många kunder värmer så klart!

Hur skulle du beskriva Matkomfort för din mamma eller pappa?
– Pappa (Mor är i himlen) Du skall ha Matkomfort för att det är noga utvalda svenska råvaror som dessutom är anpassade i så många portioner som du väljer att ha. Du kommer märka att du kan färdigställa en förstklassig middag med kort tillagningstid då alla svåra och tidskrävande moment som grytor, såser och smaksättare är klara.

Hur ser ni på hållbarhet som en affärsmöjlighet?
– Hållbarhet är extremt viktigt för oss och här vågar jag påstå att vi är absolut bäst i matkassesegmentet då vi både är extremt noga med val av våra råvaruleverantörer och där vi i produktionen har 0% i matsvinn då vi inte producerar något som inte redan är sålt och skall levereras till våra kunder.

En idol kommer på middag, vem är det och vad bjuder du på?
– Ingmar Stenmark och Zlatan på samma middag vore intressant.
I skidbacken äter man gulasch och på fotboll äter man korv med bröd….
Skämt åsido blir det nog mammas köttfärssås och spagetti i sin enkelhet då man har mycket man skulle vilja prata med dessa två personligheterna om. Här får samtalet stå i fokus, snarare än maten!

Något annat du vill veta om Fredrik? Skriv något i rutan för kommentar nedan.

Läs mer om oss här på Matkomfort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!