INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Majskyckling Bjärefågel i Årets kock
2018-09-07 Food Court / Blogg

Årets kock tävlar med Bjärefågel

Vi är nästan lika stolta som Bjärefågel själva, över att det blir kyckling från dem, som kockarna ska tillaga förrätt, mellanrätt och huvudrätt av, i Årets kock 2018. Kockarna har i tävlingen 9 timmar och 30 minuter på sig att färdigställa rätterna i 6 portioner. Sedan är det två hittills hemliga moment till, som ska genomföras i första deltävlingen. Kockarna får två kycklingar med allt från hals och fötter till hjärta och lever – detaljer som det kan göras mycket gott och spännande med, säger Anders Dahlbom Wettergren, Årets Kock 1993 och tävlingsledare Årets Kock 2018.

Vi vet redan att många kockar på hög nivå använder våra produkter, men det ska bli väldigt spännande att se vad dessa duktiga finalister gör med vår Bjärekyckling. Att Årets kock väljer Bjärekyckling är ett kvitto på att vi har den höga kvalité som premiumråvara som vi själva anser, säger vd Robin Lundgren.

Vi kan inte annat än hålla med. Vi är glada att vi i vår Premium och Sthlmslåda levererar kyckling från just Bjärefågel.

Vill du vara med på plats när tävlingen går av stapeln i Kungl. tennishallen 28-29 september? Vi återkommer med hur du får tag på biljetter, håll utkik här i vår Food Court! Det kommer finnas möjlighet att äta god mat i de pop-up restauranger och foodtrucks som finns på plats under finalen. Våra vänner från Aveqia har en pop-up med Johan Backéus, Årets Kock 2017 och Roland Persson, Årets Kock 1990. Foodtruck by Pontus, Melanders Group, Nespressovagnen och NU:Sayan finns också på plats.

Läs mer om Bjärefågel och deras klimatcertifierade kyckling. Här kan du läsa mer om tävlingen Årets kock.

Foto: Bjärefågel

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!