INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
2020-05-03 Food Court / Blogg

Bästa kökstermometer är PS digitaltermometer

Åter i webbutiken – Bästa kökstermometern!

För att kunna mäta innertemperaturen på köttet behöver du en bra kökstermometer. Jag har testat en rad varianter och jag har hittat min favorit! Professional secrets gör köksredskap och de har den bästa kökstermometern. Jag tycker den är väldigt säker och dessutom extremt snabb.

Givaren (nålen) är extra lång och extremt tunn. Storlek och andra detaljer på denna kökstermometer är resultatet av över 3 års arbete, utveckling som gjorts i samarbete med professionella kockar och framstående formgivare. Det har involverat arbetsgrupper i minst 6 länder. Teknologin tillåter exakt avläsning inom mindre än 2 sekunder(!). Dra ut givaren långsamt ur maten för att faktiskt se hur temperaturen är fördelad från kärnan och utåt. Inte för exaktheten, men för att förändringarna i dessa visar kocken åt vilket håll matlagningsprocessen är på väg. Lätt att byta mellan Celsius- och Fahrenheitskalan.

En annan väl genomarbetad detalj är att displayen sitter bak på termometern. Därmed är den riktad mot kocken när denne mäter temperaturen i en ugn, i en gryta, i en kyl, i en skål, osv. Och den flippar (som skärmen på en mobil) och anpassar sig till kocken oavsett arbetsställning. Smart va! Med varje produkt från Professional Secrets följer en broschyr med proffsens tips och kunskaper hur du får ut mer av ditt köksredskap.

Bästa kökstermometern:

 • Skapad i samarbete med proffskockar och formgivare
 • Extremt tunn, känslig och snabb givare (”nål”)
 • Genomtänkt display visar decimaler
 • Vattentålig för bättre hygien
 • Skyddande fodral ingår

 • Kökstermometern kostar 995 kronor och jag är jätteglad att du nu kan du köpa den i vår sprillans nya webbutik. Har du ingen inloggning hos oss? Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss på Kundtjänst.

  Hälsningar

  Henrik, kock och grundare

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  *

  *

  Fler inlägg i Blogg

  Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!