INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Bästa stekpannan
2023-09-11 Food Court / Blogg

Bästa stekpannan med non stick i vår webbutik

Har du hittat bästa stekpannan? Bra stekpannor är ett måste i köket, själv använder jag både gjutjärn och non stick pannor. Non Stick pannor är tyvärr ofta inget som håller över tid, men denna serie från Scan Pan är enligt mig den bästa och mest slittåliga. Förutom den nya beläggningen som påminner lite om gjutjärn så gillar jag det lite länge handtaget. Då kan du ta stöd genom att låta handtaget vila längs med underarmen vilket avlastar handleden. Den svarta utsidan gör att den ser ut som ny även efter lite hårda tag. Sammanfattning – bästa stekpannan med non stick enligt mig!

Viktigt för stekpannan

  1. Kör aldrig en Non Stick Panna på maxtemperatur och absolut aldrig på ”Booste” den är bara till för att koka upp vatten snabbt!
  2. Förvärm gärna panna på låg temperatur innan du gasar på. Ställ den på 3:an medan du hackar löken.
  3. Rengör pannan ordentligt, ofta räcker det med bara lite varmt vatten och kanske lite diskmedel. Tänk på att låta den svalna lite innan, det ska inte fräsa om pannan när du häller på vattnet. OM något mot förmodan har fastnat i pannan så koka ur den med vatten och lite diskmedel och rengör med diskborste. Stekpannor och knivar hör inte hemma i diskmaskinen. Stekpannor slits i onödan och knivar blir slöa!

Mer om TechnIQ från Scanpan i filmen

Fler tips och trix hittar du här i vår Food Court. Mer om TechnIQ-serien, fler skötselråd med mera hittar du hos JA Sunqvist.

Hälsningar

Henrik, kock och grundare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!