INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Samarbete Matkomfort - Flowery
2017-10-24 Food Court / Blogg

Erbjudande från våra vänner på Flowery

Flowery är ett svenskt företag som erbjuder snittblommor i prenumeration direkt till din dörr. Blommorna följer alltid säsong och varierar från vecka till vecka. Samtliga kompositioner tas fram med fokus på design i kombination med hållbarhet och målet är att erbjuda en leverans blommor som överraskar och förgyller mottagarens hem.

Amsterdam är hjärtat av Flowerys produktion, dit skickas världens alla blommor för att auktioneras ut. Det internationella utbudet på blomsterauktionen är en ständig källa till inspiration och en garanti för att kunden alltid får hem en komposition vackra snittblommor av högsta kvalité.

Sandra & Madeleine vill gärna göra världen till en lite vackrare plats tillsammans med dig. Både för människan och miljön. Deras ambition är att utmana den traditionella blomsterbranschen genom att ta ett stort ansvar mot både arbetare och vår miljö. Detta gör de genom att i alla led noga välja vilka leverantörer de jobbar med. De köper endast etiskt märkta blommor från leverantörer som är anslutna till Fair Flowers Fair Plants och är miljöcertifierade enligt ISO. Blommorna köps in direkt från auktionen och på så sätt kapas steget med grossisten som mellanhand. Det som är skördat i helgen köps in på måndagen och levereras till kunderna på torsdagen. På detta sätt lyckas vi att varje vecka leverera färskare blommor till lägre pris än jämfört mot vad du hittar i den traditionella blomsterbutiken.

Varje leverans kostar 295 kr och du kan välj mellan att få blommor varje eller varannan vecka. Prenumerationen sker helt utan bindningstid. Just nu bjuder Flowery alla våra kunder på första leveransen, när du börjar prenumerera på blommor från dem.

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!