INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Nyarstips
2023-12-28 Food Court / Blogg

Henriks nyårstips får du här

Vill du ha lite nyårstips? Oavsett om det blir en nyårsafton med den allra närmsta familjen, släkten eller vännerna hittar du recept här i vår Food Court.

Mitt tips är sedan att laga maten tillsammans! Jag tycker att det blir lite extra trevligt både innan middagen och vid middagsbordet, när man har lagat den tillsammans. Så här följer mina bästa nyårstips:

1. Förbered

Planera din meny och välj rätter där du kan förbereda så mycket som möjligt innan du svidar om och det är dags att slå sig ner till bords. En förrätt som går att göra mer eller mindre klar, en efterrätt som kanske står i frysen till precis innan den ska ätas och ska du servera klassikern oxfilé, stek den tidigare på kvällen och håll varm. Se bara till att inte ha för varmt så den blir överstekt!

2. Bjud in familjen och vännerna i köket

Alla brukar ändå samlas i köket så varför inte låta dem vara med och göra jobbet? Se till att du har en meny med rätter i vilka det finns flera olika moment. Dela sen ut olika uppgifter som passar för olika åldrar! Individuella eller i olika lag, beroende på hur många ni är. Bjud på en drink och ställ fram lite tilltugg att mumsa på medan resten av middagen färdigställs tillsammans – det blir så mycket godare då!

Följ mina nyårstips och lycka till med nyårsmiddagen ~ Gott nytt år!

/Henrik, kock och grundare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!