INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Kockens val tomatpesto och kyckling
2020-08-27 Food Court / Blogg

Köp Matkomforts tomatpesto och kyckling till v. 38

Tomatpesto och strimlad kycklingfilé från Bjärefågel är Kockens val vecka 38. Du får hem en burk av vår tomatpesto, 240 ml tillsammans med 600 gram strimlad kycklingfilé. Vi beställer färdigstrimlat från Bjärefågel för att underlätta matlagningen för dig.

Kyckling och pesto är perfekt att ha hemma till helgen, till ett par bra lunchlådor, lunch om du nu jobbar hemma eller om barnen är hemma från skolan. 1 kit är beräknat för 4 personer och kostar 225 kronor. Du kompletterar med en kolhydrat och sallad eller egna grönsaker. Tips på lite olika sidosallader hittar du här i vår blogg.

Pesto med strimlad Bjärekycklingfilé säljs endast till vecka 38!

Bryn kycklingen i en traktörpanna med smör, krydda med salt och peppar. När kycklingen fått färg, sänk eventuellt värmen och låt steka tills kycklingen är genomstekt (72 grader). Servera med valfri kolhydrat, kanske en pasta som du blandar med valfri mängd pesto – toppa med den stekta kycklingen. Du kan också vända ner peston i den stekta kycklingen och servera med ris, potatis eller bulgur. Alternativt servera peston och den stekta kycklingen tillsammans med en kall eller ljummen sallad. Välj det du är sugen på i stunden!

Har du leverans av någon av våra matkassar eller beställer för minst 675 kr (3 st kit) är leveransen gratis. Hemleverans tillkommer annars med 95 kronor. Beställ senast måndag 7 september klockan 10, leverans söndag 13 september (alternativt måndag 14:e för Stockholms city samt närförort).

Du beställer vårt kit under Leveranser. Har du ingen inloggning hos oss? Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss på Kundtjänst.

Mina tillagningstips hittar du på matkomfort.se/tillagning.

/Henrik, kock och grundare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!