INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Kronfågel i Matkomforts matkasse
2018-01-26 Food Court / Blogg

Kycklingbacon från Kronfågel i veckans matkasse

På det årliga branschmötet ”Stora dagligvarudagen 2017” var fokuset hållbarhet. Som en del av mötet utsågs ”årets dagligvara” när det kom till just hållbarhet. Kronfågels kycklingbacon var en av de nominerade produkterna. Kronfågels kycklingbacon har funnits i sortimentet ett par år och är ett hälsosammare alternativ för baconälskare. Det är kort och gott magrare och mer klimatsmart.

Vi tycker det är jättekul att kunna servera kycklingbacon som ett alternativ, i veckans matkasse Premium tillsammans med en pasta och vår ört- och parmesansås. Kronfågels kycklingbacon tillagas på samma sätt som traditionellt bacon, du strimlar och steker det med lite smör. För att färdigställa middagen från oss häller du på såsen, värmer upp och blandar med nykokt pasta – å vips är middagen klar! Serveras med marinerade morotsnudlar och babyspenat. Hoppas det smakar och sätt gärna betyg på veckans matkasse.

Blir du sugen på att laga fler rätter med Kycklingbacon har vi bland annat ett recept på Tarte flambé, kanske något för helgen?

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!