INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
2023-02-28 Food Court / Youtube-kanalen

Ny mandolin i butiken

En mandolin är ett måste i köket och denna mandolin är enligt mig den bästa och finns nog i de flesta restaurangkök. Den skär grönsaker och rotfrukter i tunna skivor eller strimlor. Det raka bladet är handslipat och har en steglös inställning, från 0,5 till 7 mm. Filip visar dig hur den funkar i filmen. Beställ den i vår webbutik.

Mer om Benriner mandolin

Benriner är ett japanskt företag som gjort sig kända världen över för sina smidiga mandoliner. De handslipade bladen är tillverkade av högklassigt rostfritt stål och håller samma skärpa som japanska kockknivar. Alla deras produkter är tillverkade av rostfritt stål och självklart livsmedelsklassad plast.

Det här är en mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker. Mandolinen har en steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 5 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet.

Mått och info

Längd (cm): 32 cm
Bredd (cm): 10 cm
Höjd (cm): 4 cm
Tål diskmaskin: Handdisk rekommenderas
Färg: Vit
Mandolinen är tillverkad i Japan

Köper du den här kan jag inte annat än gratulera till ett bra köp! Du kommer älska din nya kompis i köket.

Henrik, kock och grundare


Benriner lämnar tre års garanti mot fabrikationsfel på sina mandoliner, förutsatt att rådande skötselråd följts. Se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

https://youtu.be/QXztkYBQVOc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Youtube-kanalen

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!