INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Majskyckling Bjärefågel i Årets kock
2019-04-17 Food Court / Blogg

Nyhet! Slättarödskyckling i Vrooom och Familjefavoriter

Nu blir Vrooom och Familjefavoriter ännu bättre och mer prisvärda! Vi har under våren diskuterat möjligheten till ett fördjupat samarbete med Bjärefågel, Sveriges främsta kycklingproducent inom premiumsegmentet. Genom att erbjuda en produkt från Bjärefågel även i Vrooom och Familjefavoriter differentierar vi oss ännu mer mot övriga matkassar. Nu kan vi äntligen presentera detta samarbete, där vi tillsammans med Bjärefågel tagit fram en ny produkt unik för Matkomfort som heter Slättarödskyckling.

Genom att använda en enklare förpackning och göra produkten för endast fyra personer effektiviseras produktionen. Detta tillsammans med det utökade samarbetet och de ökade volymerna gör att vi endast behöver öka priset med 25 kronor per låda. Prisjusteringen gäller från och med 1 maj och eftersom vi gör förändringen redan nu till söndagens leverans får ni en chans att prova denna härliga produkt ett par veckor utan extra kostnad. Vi bjuder således på mellanskillnaden de första veckorna. Vrooom kommer sedan att kosta 950 kronor och Familjefavoriter 1140 kronor.

I Premium och Sthlmslådan fortsätter vi förstås med vår vanliga Bjärekyckling och priserna ligger kvar på samma nivå.

Slättarödskyckling från Bjärefågel

Slättarödskyckling är en produkt från Bjärefågel med allt vad det innebär som hög djuromsorg, dubbel plats per fågel i stallen och ingen antibiotika eller tillsatser i det närodlade fodret. Under varumärket Bjärekyckling säljs de allra finaste utvalda styckningsdetaljerna. Slättarödskycklingen är även den av prima kvalité, men den kan ha små – för kunden omärkbara – skillnader i textur eller färg. Bjärefågels erfarna personal gör bedömningen av struktur och fettansättning vid styckbandet där kycklingen sorteras. Matkomforts Slättarödskyckling förpackas också i en något enklare förpackning än Bjärekyckling.

Namnet Slättarödskyckling har den fått från Bjärefågels vackra hemby Slättaröd, där de bor, verkar och njuter av den fina omgivningen. Läs mer om Bjärefågel på bjarefagel.com.

Hoppas att ni uppskattar den nya kycklingen och vårt arbete för en hållbar produkt som vi med stolthet levererar hem till er!


Hälsningar

Henrik Isaksson, kock & grundare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!