INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Ostpaket från Androuet
2020-04-27 Food Court / Blogg

Köp fina hantverksostar från Androuet v. 20

Till vecka 20 har våra vänner på Androuet plockat ihop ett riktigt fint ostpaket till oss – passa på! Ost kan väl vara bland det godaste som finns och har du dessutom rätt vin till kan det bli en smakupplevelse utöver det vanliga. Vin med hemleverans kan du köpa via Franska Vinlistan.

Ostpaket från Androuet, ett urval av 3 hantverksostar

Comté Sélection 250 gr
Fransk kusin till Gruyère, lagrad minst 18 månader. Nötig hårdost med knastriga kristaller.

Chabichou du Poitou 160 gr
Mild & Krämig getost från västra Frankrike.

Fourme d’Ambert 200 gr
Komjölksost blåmögelost från centralmassivet med krämig konsistens och mild sälta.

Minimarmelad 50 gr
Pris 295 kronor
(Bilder för inspiration, från Androuet. Lådan är speciellt framtagen för oss, tyvärr har vi ingen bild på det exakta innehållet.)

Androuet – den franska ostbutiken

Androuet har tre ostbutiker i Stockholm, på Nybrogatan 6, Götgatan 39 & NK Saluhall. Med en historia från Paris och tidigt 1900-tal vet de vad de talar om. För att kunna erbjuda ett sortiment av riktigt bra hantverksostar behåller de än idag samma täta kontakt med utvalda producenter. Inga av deras cirka 100-200 produkter i butikerna är industriellt framtagna.

Följ med på en ostresa: Tour des formages – med Androuet För inspirerande bilder på vackra osttårtor och annat, följ dem gärna på Facebook och Instagram.

Dessa exklusiva hantverksostar säljs endast med leverans till vecka 20!


Fraktfritt med leverans av matkasse eller vid beställning av minst 2 ostpaket. Beställ senast måndag 4 maj klockan 10. Leverans söndag 10 maj (alternativt måndag 11:e för Stockholms city samt närförort).

Du beställer vårt kit under Leveranser. Har du ingen inloggning hos oss? Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss på Kundtjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!