Sallat från Cubegreens, odlad i kontainer
Har du inte testat Cubegreens i containrar odlade sallat än så gör det! De odlar på ett varsamt och hantverksmässigt sätt med så lite påverkan på miljön som möjligt. Resultatet blir därefter, frodiga, vackra, smakfulla blad. De platsar hos medvetna kunder och gäster på restauranger som Aira och Nostrano. Sen gillar jag verkligen idén att odla örter och sallat på höjden. Och att man kan göra det var som helst, med en liten mängd vatten dessutom. De är dessutom precis som vi ett familjeägt företag, vilket gör samarbetet extra roligt.Sallaterna levereras med roten kvar. Den fortsätter växa även hemma hos dig! Låt den pryda köksbänken eller middagsbordet i ett glas vatten. Spara några av de innersta bladen och plantera, så fortsätter den att växa. Hållbarheten när du får den levererad är ca 2 veckor, i kylskåp.
Sallat från frö till skörd Följ sallaten från frö till skörd här, hos Cubegreens.
Sallat och miljö
Kolla in filmen för fler detaljer kring hur det går till.