INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Matkomfort hjälper äldre äta näringsrik mat
2019-11-20 Food Court / Blogg

Seniorglädje och Matkomfort hjälper pensionärer äta näringsriktig mat

Nu hjälper vi tillsammans med Seniorglädje pensionärer äta näringsriktig mat! Behöver din mamma, pappa, mormor, farfar eller någon annan i din närhet hjälp med middagsinköpen? Och även en hjälpande hand med matlagningen? Vi har startat ett nytt samarbete med Seniorglädje, vilka har ett gäng pigga pensionärer som jobbar med dem. Seniorvännen kommer hem för att färdigställa maten i matkassen och eftersom matkassen är förberedd av våra kockar blir tillagningen för seniorvännen enkel. Det gör att fokus också får hamna på samtal och det sociala. Umgänge samt att god, näringsriktig mat som serveras på tallriken blir resultatet.

Hur hjälper jag till med näringsriktig mat?

Kolla in våra matkassar som går att beställa för 1-2 portioner; Premium (1-2 p) och Sthlmslådan (1-2 p), Vego Premium (2 p). Beställ för 2 så blir det en finfin lunch 4 dagar i veckan också! Kontakta först Seniorglädje och beställ sedan matkassen från oss till det överenskomna datumet. Beställer man på nätet rullar ett abonnemang automatiskt igång. Kontakta kundtjänst eller pausa/avsluta på Min sida om ni bara vill testa en innan ni bestämmer er för en mer löpande prenumeration.

Vill du veta mer? Kontakta Seniorglädje eller Matkomfort för mer information.

Vad tycker kunderna?

 • Läs Seniorglädjes anhörigberättelser.
 • Läs vad Matkomforts kunder tycker på reco.se.

 • Birgith – 81 år
  ”Det är höjdpunkten på veckan när Kattis kommer hit och lagar mat. Vi prtar om allt mellan himmel och jord. Mina dtötrar tycker jag blivit mycket gladare och piggare sedan Kattis började besöka mig och så är det nog.”

  Kattis – 72 år, seniorvän
  ”Jag har jobbat på Seniorglädje i 2 år nu. Det är så mysigt att besöka Birgith, vi har alltid massor att prata om. Att dessutom få kombinera besöken med mitt största intresse att laga mat, ja bättre kan jag inte ha det!”

  Just nu – 300 kronor i rabatt!

  Prisexempel
  Vårt erbjudande omfattar en valfri matkasse från Matkomfort samt 3 timmar matlagningshjälp från Seniorglädje. Du får 150 kr rabatt från Matkomfort och 150 kr rabatt från Seniorglädje. PRisexempel gjord på Matkomforts Premium.
  Pris 995 kr/vecka* eller 1275 kr/vecka**
  Du kan nyttja erbjudandet upp till fyra tillfällen, därefter gäller ordinarie pris.

  Läs mer i foldern som även skickas med i lådan v. 46+47 (pdf).

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  *

  *

  Fler inlägg i Blogg

  Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!