INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Färgglada solrosor på ett fält
2022-05-03 Food Court / Blogg

Sommaruppehåll 2022

Nu är sommaren snart här och tro det eller ej, vi har bara några leveranser kvar innan vi stänger för semester. Sista leveransen innan sommaruppehållet är 3/4 juli 2021. Sedan tar vi semester till början av augusti, d.v.s. inga leveranser inför vecka 28, 29, 30 och 31. Första leveransen när höstterminen drar igång blir söndagen den 7/8 augusti inför vecka 32. Som alltid behöver vi ändringar senast en vecka innan leverans, som allra senast kl 12 på förmiddagen den 1 augusti.

Passar måndagsleverans bättre?

Vi hoppas att du hänger med oss fram till sommaruppehållet och om helgerna är fullspäckade, styr om din leverans till måndagskvällen. Då kommer vi mellan 17-22. Gäller de flesta områdena i Storstockholmsområdet. I södra Sverige gäller måndagsleverans som standard. Gå in på respektive vecka under Min meny och byt leveransdag (eller till något av våra utlämningsställen.)

Planera din sommar

Hur ser din sommar ut? Gå in och se över dina leveranser och justera så det passar dig och din semester. Har du ett landställe i Stockholmsområdet eller runt Jönköping, Kalmar, i Blekinge eller Skåne, kolla med oss om vi levererar dit eller till en brygga nära dig. Vi levererar till exempel till Mor Annas brygga på Lidingö och Ytterby Ångbåtsbrygga i Vaxholm i Stockholm, där du kan hämta ut din låda på utsatt leveranstid. Eller hämta den på något av våra utlämningsställen i Stockholmsområdet, de har generösa öppettider. Klicka på länken för att komma till respektive ställe på Google maps.
 • ICA Stop, Täby
 • OKQ8 Skvaltan, Nacka
 • OKQ8 Brommaplan
 • OKQ8 Haninge, Nynäsvägen
 • Gulf Biskopskvarn, Strängnäs
 • Matkomfort, Tyresö (endast kontorstid)
 • Kontakta Kundtjänst för mer information eller om du vill ha hjälp att justera leveranser och utlämningsdag/ställe.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  *

  *

  Fler inlägg i Blogg

  Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!