INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Färgglada solrosor på ett fält
2023-06-25 Food Court / Blogg

Sommaruppehåll 2023

Nu är sommaren snart här och tro det eller ej, vi har bara ett par leveranser kvar innan vi stänger för semester. Sista leveransen innan sommaruppehållet är 2/3 juli 2023. Sedan tar vi semester till början av augusti, d.v.s. inga leveranser inför vecka 28, 29, 30 och 31. Första leveransen när vår hösttermin drar igång blir söndagen den 6/7 augusti inför vecka 32. Som alltid behöver vi ändringar senast en vecka innan leverans, som allra senast kl 12 på förmiddagen den 31 juli.

Passar måndagsleverans bättre?

Vi hoppas att du hänger med oss fram till sommaruppehållet och om helgerna är fullspäckade, styr om din leverans till måndagskvällen. Då kommer vi mellan 17-22. Gäller de flesta leveransområden. Gå in på respektive vecka under Min meny och byt leveransdag.

Planera din sommar

Hur ser din sommar ut? Gå in och se över dina leveranser och justera så det passar dig och din semester. Har du ett landställe i Stockholmsområdet eller runt Jönköping, Kalmar, i Blekinge, Göteborg, Halmstad eller Skåne, kolla med oss om vi levererar dit eller till en brygga nära dig. Vi levererar till exempel till Mor Annas brygga på Lidingö och Ytterby Ångbåtsbrygga i Vaxholm i Stockholm, där du kan hämta ut din låda på utsatt leveranstid.

Du kan också hämta hos oss enligt överenskommelse, eller hämta den på något av våra utlämningsställen i Stockholmsområdet, de har generösa öppettider. Klicka på länken för att komma till respektive ställe på Google maps.

 • ICA Stop, Täby
 • Gulf Biskopskvarn, Strängnäs
 • Matkomfort, Tyresö (endast kontorstid)
 • Kontakta Kundtjänst för mer information eller om du vill ha hjälp att justera leveranser och utlämningsdag/ställe.

  Glad sommar!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  *

  *

  Fler inlägg i Blogg

  Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!