Svensk oxfilé med Matkomforts bearnaise
Succén är tillbaka! Kockens val, svensk oxfilé hel i bit och vi gör vår bearnaise som du får till. Oxfilén är vakuumförpackad med bra hållbarhet. Först till kvarn, vi har ett begränsat antal.Tips för hel oxfilé
Är ni många kan du servera lite mindre tournedos och göra små spett till var och en av ändsnutten, för att alla ska få liknande portioner. Är ni däremot färre och hela inte går åt på en gång, frys in hel eller tärnad och gör exempelvis Biff Rydberg på resten. Mitt recept hittar du här i vår blogg. Tips på lite olika sidosallader hittar du också här i bloggen. Du får också hem vår Bearnaise!En hel oxfilé väger mellan 1600-1800 g och räcker till ca 8 personer, 1095 kronor. Hemleveransen är gratis med eller utan ordinarie matkasse. Mina tillagningstips hittar du på matkomfort.se/shop-tillagning.
/Henrik, kock och grundare
Foto: Gudruns