INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Matkomfort, mat från grunden. Det du sparar i tid vinner du i smak
2020-08-16 Food Court / Tips & Trix

Tips och trix från köket

Vi har från köket och kundtjänst samlat ihop en del tips & trix som kan vara bra att ha med sig i köket och vid leverans av våra matkassar. Tips som förenklar din matlagning, hur du gör om du inte är hemma hela veckan och hinner äta upp maten, kort om hur du kan få kinkiga barn att våga smaka och hur du kan räkna ut näringsinnehållet. Här är några fler exempel:

Tips & trix från köket

Beredningstexten
Läs alltid igenom hela beredningstexten innan du börjar tillaga maten. Ändra gärna efter eget tycke och smak.

Ont om tid
Om du har ont om tid så tänk på att det ofta går bra att strimla/dela råvarorna, vilket förkortar tillagningstiden. De flesta huvudråvaror går även bra att tillaga i ugnen.

Frysbart
Alla huvudråvaror, färdiga grytor och soppor går bra att frysa. Så även såser som skall värmas.

Tips & trix från kundtjänst

Värva en vän
För varje ny kund du rekryterar får du 200 kr rabatt på kommande leverans. Klicka dig vidare och tipsa dina vänner via vårt enkla formulär.

Leveransinformation
Leveransen sker söndagar mellan klockan 14:00-22:00 Din personliga leveranstid gäller +/- 30 minuter. Om det inte är någon hemma vid leveranstillfället ställer vi lådan utanför din dörr och du får ett sms om att leveransen är utförd. Vi kan då inte ansvara för matens hållbarhet eftersom kylkedjan bryts.

Återvinn lådan
Kan du inte återanvända eller återvinna lådan, vik ihop den och lämna till chauffören vid nästa leverans så återvinner vi den åt dig.

Du är förstås alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några funderingar, tips att dela med dig av eller frågor. Ring eller mejla oss!

Här kan du öppna PDF med Tips Trix och läsa dem i sin helhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Tips & Trix

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!