INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
matkasse på sportlovet från Matkomfort
2023-02-14 Food Court / Blogg

Vi fixar maten på sportlovet

Sportlovsmat, hur ordnar du din? Köp din sportlovsmat i matkasseform! Det är perfekt med förberedda middagar (eller luncher) i stugan. Packa bara med salt, peppar och något att steka i, så är du klar. Kontakta kundtjänst så ordnar vi med leverans fredagen den 24/2 (kl. 16-22) eller ändra under Min meny. Leverans till ICA Stop Täby går utmärkt att få fredagen den 24/2, plocka sedan upp lådan på vägen till fjällen. OBS! För att få fredagsleverans behöver du kontakta vår kundjänst alternativt ändra under Min meny senast måndag 20/2 kl 12.

Bas är extra lämpad att ta med

Bas är en perfekt matkasse på sportlovet. Lätt att ta med sig till fjällen eller stugan, tar inte mycket plats och det räcker med en liten kylväska att förvara sås och huvudråvaror i.

Du tar bara med salt, peppar och smör/olivolja/rapsolja att steka i och kompletterar med egna grönsaker på plats alternativt köp med några hållbara grönsaker som morötter, cocktailtomater, gurka och spetskål.

Fler portioner eller boka av?

Får ni besök på lovet, öka upp antal portioner eller lägg till extra huvudråvara. Eller åker ni bort någonstans dit ni inte kan ta med maten, kom ihåg att boka av din leverans inför vecka 9 senast måndag 20/2 kl. 12:00. Det gör du under Min meny eller genom att kontakta oss på kundjänst.

OBS! Fredagsleverans gäller endast Storstockholmsområdet, kontakta oss för mer information.

Här hittar du fler sportlovstips!

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!