INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT

Våra vänner

Här har vi samlat samarbetspartners, några av våra vänner som vi jobbar med.

Våra samarbetspartners

Aveqia

Hos Aveqia möts du och dina kunder eller kollegor kring mat och matlagning samtidigt som du bygger relationer. Aktiv Matlagning är inte en matlagningskurs utan snarare ett sätt att umgås naturligt i en avslappnad miljö med maten som gemensam nämnare. Du kan även boka som privatkund.

Ströms Man & Woman

I mer än hundra år har Ströms försett stockholmarna med stil. Varje enskilt plagg är valt med omsorg av deras inköpare. Men de har mer än kläder, skor och accessoarer. Kanske framför allt en ovanligt god service. Något även vi tycker är viktigt!

Sturebadet

Sturebadet

Klubbar

Skiljebo
Kungsängen SK
Enköpings SK UKF

Jämför oss gärna, då är vi som bäst

Skulle köpa allt vår låda innehåller i butik eller från en traditionell matkasse, skulle jämförelsen se ut ungefär så här.

Läs mer om oss på:

sverigesmatkassar.se
Sveriges bästa matkassar 2020 – En lista med omdömen och recensioner de skrivit själva, helt oberoende av oss matkasse-leverantörer. ”Idén till detta projekt dök upp när jag satt och sökte efter vilken matkasse som skulle passa oss här hemma. Det visade sig vara ganska så svårt så jag valde helt enkelt att testa alla matkassar och sen publicera det så det skulle bli lite enklare för nästa person efter mig att hitta rätt.”
Läs mer om när Sveriges matkassar testade vår matkasse Vrooom.

matkasseguiden.se
Matkasseguiden hjälper dig att välja rätt matkasse, matkassar eller butik för att handla matvaror online. Sedan 2010 har vi jämfört, recenserat och sammanställt alla matkassar och matbutiker online. Läs mer om när Matkasseguiden testade vår matkasse Vrooom.

Matkasse.se
Hitta rätt matkasse efter dina behov. Här kan du läsa om när de testade oss: En vecka med Matkomfort

Alltommatkassar.se
Allt om Matkassar™, den självklara portalen för dig som ska beställa matkasse! De vill med sina och läsarnas recensioner skapa Sveriges trevligaste portal för att hitta den bästa matkassen för dig. Utsett Matkomfort till ”Årets matkasse 2017” vilket vi förstås är stolta över!

Hittamatkassen
Hittamatkassen.se har funnits sedan 2014 och är en utav Sveriges äldsta jämförelsesajt för matkassar. De jämför matkassar från hela Sverige och du kan även söka efter matkassar som endast kör ut till din stad. Om Matkomfort hos hittamatkassen.se.

Jämför matkasse
Med Jamformatkasse.se kan du jämföra matkassar från flera olika leverantörer och vara säker på att du gör rätt val när du väljer vilken matkasse som passar just dig bäst. Jamformatkasse.se listar över 100 st matkassar från över 10 olika leverantörer. Hemsidan startades 2017 och har sedan dess hjälpt tusentals familjer att få ihop vardagspusslet. Om Matkomfort hos Jämför matkasse.

testat.nu
Testat.nu sammanställer tester, recensioner och omdömen för att lista de bästa produkterna och tjänsterna tillsammans med annan matnyttig information. En konsumentrådgivning för att hjälpa dig att snabbare ta ett bra beslut inför ett köp.

Matkasse Topplistan
Matkasse Topplistan är en oberoende jämförelse och recensions-hemsida som finns för att hjälpa dig hitta rätt i matkassedjungeln. De vill se till att fler får chansen att prova på matkassar, för att det är ett smidiga och roligt sätt att handla mat. Läs deras omdöme om oss här.

Kockhuset
Kockhuset är en kunskapsportal för Sveriges alla kockar: från köksmästaren till hemmakocken. De inte bara testar och recenserar köksutrustning, utan ger även tips och råd på hur man kan utvecklas i köket. Lär dig mer och läs deras guide till att hitta bästa matkassen.

matkassen247.se

matkassejakt.se

matkassen.com

matkasse.nu

matkasseidag.se

topp5-matleverans.se

middagskassen.se

svd.se/rabattkod

refunder.se

benify.se

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!