INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT

Det här är vi som jobbar på Matkomfort

Det här är vi som jobbar på Matkomfort! Vi är ett glatt gäng som varit med i 7 till 12 år, förutom Henrik och Fredrik förstås, som varit med alla 15 åren. Vi har roligt på jobbet, med högt i tak och dagens höjdpunkt är när vi äter lunch tillsammans allihop. För god mat är något vi alla gillar.
Christian Christian

Christian

Kock

Ha du några bra tips i köket?
Jag skulle nog säga att det är att ha hela kryddor i köket. Man kan gärna rosta på dem lite för att få fram smakerna och ha en mortel för att krossa eller mala. Det blir en helt annan smak än de färdigmalda kryddorna.

Här kan du läsa mer om Christian

Benny Benny

Benny

Kock

Vilken är din favoritsmaksättare?
Citron för syra.
Tycker också att smör är ett måste i köket. Smör är ju en utmärkt smaksättare i såser, att steka i och till bakningen såklart.

Nyfiken på att få veta mer om Benny? Klicka dig vidare här.

Martin Martin

Martin

Köket

Vilket är ditt bästa tips i köket?
Mitt bästa tips i köket är att våga testa nya maträtter eller tekniker du inte testat förut. Det blir inte perfekt varje gång men ju mer du testar ju bättre blir du och till slut har du något nytt att visa upp för dina gäster!

Martins favoriträtt? Klicka dig vidare så kanske du får svaret.

Henrik Henrik

Henrik

Kock och grundare

Vad är ditt bästa matminne?
Bortsett från en och annan gourmetrestaurang som besökts genom åren så är det nog ändå ett minne från när jag var liten som sitter djupast. Vi seglade alltid nästan hela somrarna och att sitta på berget i en naturhamn och grilla nyfångad abborre är nog en av många anledningar till att mitt intresse för mat blev så stort.

Fredrik Åkesson Fredrik Åkesson

Fredrik Åkesson

Delägare och Marknadschef

En idol kommer på middag, vem är det och vad bjuder du på?
Ingmar Stenmark och Zlatan på samma middag vore intressant. I skidbacken äter man gulasch och på fotboll äter man korv med bröd hihi. Skämt åsido blir det nog mammas köttfärssås och spagetti i sin enkelhet då man har mycket man skulle vilja prata med dessa två personligheterna om.

Fredriks drömmiddagsgäst? Läs mer i vår Food Court.

Jacob Galli Jacob Galli

Jacob Galli

Sälj

Snart får vi lära känna Jacob lite bättre!

Stina Isaksson Stina Isaksson

Stina Isaksson

Kundtjänst

Vilken kund har verkligen förstått tanken med Matkomfort?
När jag hör om familjer som delar upp matlagningen och tar varsin dag, då tycker jag att man får ut som mest av konceptet! Och jag blir alltid lika glad när jag hör äldre damer som genom Matkomfort har fått sina män att laga mat.

Stinas favoritkrydda? Läs mer i vår Food Court.

Mattias Fungdal Mattias Fungdal

Mattias Fungdal

Inköp

Hur hinner du med vardagsmatlagningen?
Jag har turen att ha en maltagningsintresserad sambo, så oftast är jag bara i vägen. Att se till att ha en plan så man slipper impuls-handla är ju alltid bra. Ofta använder vi Matkomfort mer som en ”råvarukorg” hemma, vi följer inte recepten slaviskt utan improviserar utifrån vad som finns i lådan.

Vad lyssnar Mattias på för musik i köket? Läs mer i vår Food Court.

Hasse Hasse

Hasse

Pensionär

Hasse fick en avancerad pulsklocka som han nu spenderar dagarna med att mata med steg och pulsaktivitet. Snickrar lite på huset och pysslar med annat som faller honom in, som den nyblivne pensionär han är. Det var Hasses familj som byggde huset vi håller till i, då var det en klassisk syltafabrik vid namn KåBe.

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!