INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
2021-06-04 Food Court / Youtube-kanalen

Matkasse till midsommar – vi har samlat godbitarna till lunch och middag

Vi kör hem din matkasse till midsommar som många andra matkasseföretag. Ändå skiljer vi oss från mängden! Nyfiken på hur Matkomfort gör? I den här filmen berättar kock och grundare Henrik om vad du får i vår matkasse till midsommar. Häng med!

Om Matkomforts matkassar

Vi gillar alla steg, från planeringen och inköp till hantverket och avsmakningen för att det ska bli helt perfekt. Ska du servera en stark sås tillsammans med ett ris som ”drygar ut” smaken lite kan man dra på med kryddningen. Ska köttet serveras till en pasta som är kokad i ordentligt saltat vatten, kanske man ska minska på saltet på köttet. Det viktigaste är att även du när du färdigställer maten smakar av. Salta, peppra, smaka! Kanske behövs det ännu lite mer av något? Smaka igen! Oavsett om du ska krydda med svart- eller vitpeppar rekommenderar vi att du använder nymald peppar från kvarn. Färdigmald peppar tappar smak med tiden, därför blir nymald så mycket godare! Läs mer om peppar och kryddning.

Om vår matkasse till midsommar

Så jobbar vi med våra vanliga matkassar och även med potatisgratäng, såser och kryddsmör till vår matkasse till midsommar! Potatisgratängen är exempelvis förkokt och du bara värmer och gratinerar den i ugnen. Oxfilén är förstås svensk och färsk, som allt kött i våra matkassar. Beställ en nu, medan det finns några kvar! Begränsat antal.

Vi beräknar att den räcker till ca 2 familjer, 8-10 personer. Klicka dig vidare till vår webbutik för att läsa mer och beställa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Youtube-kanalen

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!