INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
2020-04-25 Food Court / Youtube-kanalen

Vill du ha din matkasse hem till dörren?

Vi kör din matkasse hem till dörren som många andra matkasseföretag. Ändå skiljer vi oss från mängden! Nyfiken på hur Matkomfort gör? I den här filmen får du följa med ägarna Henrik och Fredrik från planeringsstadiet till några leverantörer, via produktionen och ut till en av våra familjer. Häng med!

Vi gillar alla steg, från planeringen och inköp till hantverket och avsmakningen för att det ska bli helt perfekt. Ska du servera en stark sås tillsammans med ett ris som ”drygar ut” smaken lite kan man dra på med kryddningen. Ska köttet serveras till en pasta som är kokad i ordentligt saltat vatten, kanske man ska minska på saltet på köttet. Det viktigaste är att även du när du färdigställer maten smakar av. Salta, peppra, smaka! Kanske behövs det ännu lite mer av något? Smaka igen! Oavsett om du ska krydda med svart- eller vitpeppar rekommenderar vi att du använder nymald peppar från kvarn. Färdigmald peppar tappar smak med tiden, därför blir nymald så mycket godare! Läs mer om peppar och kryddning.

Funderar du på att beställa en matkasse hem till dörren? Nyfiken på våra olika matkassar? Klicka dig vidare så presenterar Henrik dem alla för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Youtube-kanalen

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!