INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Kockens val olivolja 5 liter
2020-05-23 Food Court / Blogg

Sista chansen – Olivolja 5 liter till v. 23

Sista chansen! Beställ innan kl. 10 på måndag

Den här veckan har jag hittat en härlig dunk med en bra olivolja från De Cecco som vi vanligtvis köper pasta ifrån. En vardagsolja som är perfekt att steka i och den funkar finfint även till dressingar och marinader. Den är väldigt prisvärd eftersom du får mycket smak för pengarna. För att enkelt och utan spill kunna hälla över den i en mindre flaska, använd en tratt! Annars behöver du göra ett lufthål i burken, vilket man vill undvika. Stäng dunken noga och öppna så sällan som möjligt, för bästa hållbarhet. Olivoljan trivs i rumstemperatur men inte med syret i luften. Därför är det bäst att hälla över i en liten flaska. Du får också med en pip som funkar på de flesta flaskor, så blir det enkelt att hälla. Den här olivoljan från De Cecco kommer dessutom i en snygg och dekorativ plåtburk som du kan använda även när olivoljan är slut. Du kan till exempel plantera något i den och ställa den utomhus. Efter ett tag får den en fin patina! Gör då små hål i botten eller lägg ett tjockt lager lecakulor under din planta. Den är också fin att ha som ytterkruka eller förvaring inomhus.

Jag tycker att man borde ha tre, helst fyra olika oljor hemma. Varför? – läs mer här i vår blogg.

Olivoljan i 5-litersdunk säljs till vecka 23!


Olivoljan kostar 595 kronor och säljs med leverans 31 maj, till vecka 23. Fri hemleverans med eller utan matkasse. Beställ senast måndag 25 maj klockan 10.

Du beställer olivoljan under Leveranser. Har du ingen inloggning hos oss? Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss på Kundtjänst.

/Henrik, kock och grundare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!