INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Kockens val parmesan olivolja
2020-08-24 Food Court / Blogg

Köp en lyxig olivolja och finfin parmesan v. 37

Den här veckan har vi åter fått in en lyxig olivolja och en topp-parmesan till ett riktigt bra pris – passa på!

En bra högkvalitativ olivolja och en god parmesan är perfekt att ha hemma till helgen. 1 kit kostar 695 kronor och innehåller 500 ml olivolja och en rejäl bit parmesan på strax under 1 kilo som håller riktigt länge tack vare den smarta förpackningen.

Olivolja, 500 ml

Planeta olivolja kommer från Sicilien. En riktigt högkvalitativ olivolja med friska gröna toner samt ett härligt pepprigt avslut.
Precis som en bra olivolja skall vara tycker jag!” /Henrik, kock & grundare. Det här är en olivolja som passar bäst som smaksättare i exempelvis en sallad eller att doppa ett gott bröd i. Välj en enklare för stekning! Tips på hur du ska tänka kring ditt hemmasortiment av olivolja och rapsolja hittar du här i vår blogg.

Parmesan, ca 1 kg

Cantarelli parmesanhus är ett av de äldsta parmesanhusen i Reggio Emilia, det grundades 1876. Detta är en mycket fin parmesanost, lagrad i 30 månader. Vid just 30 månader har du kroppen och smaken med kristallutveckling i en perfekt balans men behåller ändå spänsten i osten. Vid 36 mån samt äldre börjar de torka ihop och bli smuliga. Cantarelli parmesan kommer i en smart kylförpackning, vilket gör att den håller sig fräsch mycket länge i kylen. Du klipper upp paketet under lödningen enligt instruktionen. Håll osten i paketet när du river eller skär av en bit – ta inte på osten med händerna. Efter det viker du över läppen på förpackningen och lägger tillbaka osten i kylen, helst längst ner i kylen där det är som kallast. Då håller en öppnad förpackning i ett år! Många som provat den här osten säger att det är den godaste parmesan de någonsin ätit. Ett riktigt bra betyg!

Denna exklusiva olivolja och parmesan säljs endast till vecka 37!


Fraktfritt med eller utan leverans av matkasse. Beställ senast måndag 31 augusti klockan 10. Leverans söndag 6 september (alternativt måndag 7:e för Stockholms city samt närförort).

Du beställer vårt kit under Leveranser. Har du ingen inloggning hos oss? Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss på Kundtjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!