INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Underlätta din vardag med Matkomforts matkasse
2020-11-16 Food Court / Blogg

Underlätta din vardag ytterligare med Matkomforts enkla matkassar

Vill du underlätta din vardag ytterligare? Luta dig tillbaka eller jobba lite extra en dag och låt tonåringen laga maten!

Jag brukar säga ”Kan du läsa kan du laga” då våra instruktioner är enkla och de krångligaste momenten är förberedda. Våra matkassar passar alla som vill äta god mat lagad från grunden. Även om du är van vid att laga mat men vill lägga så lite tid som möjligt på matlagningen i vardagen och även för dem äldre som kanske aldrig tidigare har lagat mat. För den som vill lära sig lite extra så samlar vi Tips & trix i köket och ingår det något lite krångligare moment i beredningstexten fotar vi och lägger även det i Food Court.

Låt barnen underlätta din vardag

En annan häftig effekt av Matkomfort är alla berättelser vi får från våra kunder om att deras lite äldre barn blir aktiva i köket. Hemma hos mig börjar barnen bli så stora att de kan färdigställa middagarna själva medan de minsta får hjälpa till med det som passar för dem. Hos en kollega har den nu 14-åriga sonen under ett par år fått välja en maträtt per vecka som lagas en utvald dag. Win win för alla tycker vi. Tonåringarna får lära sig laga mat, de tar eget ansvar för att den är klar i tid och familjens vuxna slipper stressa hem för att få maten på bordet. Det är verkligen vardagslyx att få komma hem till dukat bord! Helt klart värt att prova.


Lycka till!

/Henrik, kock & grundare

2 kommentarer

  • yggxifaaxe

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    • Stina Isaksson

      Hej, För att logga in på Mina sidor klickar du på länken https://www.matkomfort.se/login/. Hoppas att det funkar fint! Tveka inte att återkomma vid frågor eller funderingar. Ha en fin eftermiddag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!